مطالعات نشان می دهد؛ مصرف مغزیجات آجیلی به تقویت حافظه در سنین بالا کمک می کند

یسکافه: مغزیجات آجیلی ممکنست یک مکمل مفید برای رژیم غذایی کسانی باشد که می خواهند حافظه خودرا بهبود بخشند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، پژوهشگران اثرات مصرف آجیل را بر حافظه و سلامت مغز بررسی کردند.
آنها دریافتند که مصرف ۶۰ گرم آجیل مخلوط در روز موجب افزایش حافظه کلامی و جریان خون در مغز می شود.
حدود ۱۹ درصد از بزرگسالان ۵۰ سال و بالاتر با اختلالات شناختی خفیف گرفته تا بیماری آلزایمر زندگی می کنند.
مطالعات نشان میدهد که عوامل سبک زندگی مانند رژیم غذایی ممکنست از سلامت مغز محافظت کرده و خطر زوال شناختی را کم کند. رژیم های غذایی مانند رژیم مدیترانه ای و رژیم غذایی توقف فشار خون بالا موسوم به DASH با نرخ کندتر زوال شناختی و کاهش خطر زوال عقل مرتبط هستند.
آجیل در هر دوی این رژیم ها مشترک است. آجیل حاوی مواد مغذی همچون اسیدهای چرب غیر اشباع، پروتئین ها و پلی فنول ها هستند که همگی ممکنست برای شناخت مفید باشند.
محققان تأثیر مصرف روزانه آجیل بر شناخت و سلامت مغز را بررسی نموده اند. آنها دریافتند که مصرف روزانه آجیل برای جریان خون در مغز و حافظه کلامی در بزرگسالان مسن مفید می باشد.
محققان اظهار داشتند که مصرف آجیل رگ های خونی را در مغز سالم نگه می دارد، و احیانا با کاهش التهاب که به عملکرد شناختی کمتر و شرایطی مانند بیماری آلزایمر مرتبط می باشد.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.