یک متخصص طب سنتی پیشنهاد داد؛ معرفی نوشیدنی های ویژه روزهای گرم سال

به گزارش یسکافه، یک متخصص طب سنتی، به معرفی نوشیدنی های ویژه روزهای گرم سال پرداخت.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، فاضله حیدریان مقدم، ضمن اشاره به اینکه در فصول گرم سال به علت شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاسته می شود، اظهار نمود: در تابستان و هوای گرم باید از غذاها و نوشیدنی های سبک که هضم راحتی دارند استفاده نمود. این متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: در فصل گرما برای جلوگیری از گرما زدگی تهیه شربت سکنجبین و تخم کاسنی، عناب و زرشک و خاکشیر یخ زده و آبلیمو می تواند به میزان قابل توجهی مفید باشد. شربت سکنجبین و تخم کاسنی برای تهیه سکنجبین سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگوری یا سرکه سیب بجوشانید، کمی از شربت را با یک قاشق چایخوری تخم کاسنی خیس خورده و یک لیوان آب بنوشید. شربت عناب و زرشک ۱۰ عدد عناب را له کرده با دو قاشق غذاخوری زرشک در یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند سپس مواد را صاف کرده و با یک قاشق غذاخوری شکر شیرین کنید و خنک بنوشید. شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمو دو قاشق غذاخوری خاکشیر خیسانده را در جایخی بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر، دو عدد لیمو تازه و یک لیوان آب را هم بزنید و یک مکعب خاکشیر یخ زده در آن انداخته و پس از هم زدن میل کنید. شربت به لیمو برای تهیه این شربت پیمانه شکر را با یک پیمانه آب کمی جوشانده، سپس یک پیمانه آب لیمو تازه اضافه کنید و پس از کمی جوشیدن خاموش کنید، این شربت را با آب خنک رقیق کرده و میل کنید. دوغ ترش و تخم شربتی دو قاشق غذاخوری تخم شربتی را در آب خیسانده، با یک لیوان دوغ ترش رقیق مخلوط کنید و خنک بنوشید.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.