یافته های یک مطالعه؛ خوردن ماست می تواند خطر افسردگی و اضطراب را کاهش دهد

یسکافه: به گزارش یسکافه، تحقیقات جدید نشان داده است که باکتری موجود در غذاهای تخمیری و ماست امکان دارد به بدن کمک نماید استرس را بهتر مدیریت کرده و خطر افسردگی و اضطراب را کم کند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا کشف کرده اند که باکتری لاکتوباسیلوس به بدن کمک می نماید تا استرس را مدیریت کند و بطور بالقوه از بروز بیماریهای روانی مانند افسردگی و اضطراب جلوگیری می کند.
نتایج می تواند راه را برای درمان های جدید اضطراب، افسردگی و سایر مشکلات سلامت روان هموار کند.
با این حال لاکتوباسیلوس را نباید جایگزینی برای درمان سلامت روان در نظر گرفت.
سلامت روان پیچیده است، اما تحقیقات جدید نشان میدهد که باکتری موجود در غذاهای تخمیر شده و ماست ممکنست به پیش گیری از افسردگی و اضطراب کمک نماید.
تحقیقات قبلی نشان داده بود که این باکتری می تواند افسردگی را در موش ها معکوس کند. برای درک این که چرا این اتفاق می افتد، پژوهشگران از مجموعه ای از باکتری ها به نام Altered Schaedler Flora استفاده کردند که شامل دو سویه لاکتوباسیلوس و شش سویه باکتری دیگر بود.
مشخص شد که موش های بدون لاکتوباسیلوس واکنش های استرسی بالا و سطوح پایین تری از یک عامل ایمنی به نام اینترفرون گاما را نشان می دهند که در تنظیم پاسخ استرس نقش دارد.
نویسندگان این مطالعه می گویند: «این نتایج چارچوب جدیدی برای درک نقش میکروبیوم باکتریایی روده و سیستم ایمنی بدن در اختلالات خلقی فراهم می آورد.»
این تحقیق می تواند به توسعه روش های جدید برای درمان و پیش گیری از بیماریهای روانی منجر شود. به عنوان مثال، در آینده، افرادی که در معرض خطر افسردگی هستند، می توانند از مکمل های پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس بهره گیرند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.