چایچی عنوان کرد؛ سفارش های طب ایرانی برای تغذیه پس از ماه رمضان
|یسکافه: یسکافه: سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درباب تدابیر طب ایرانی برای پس از ماه رمضان، سفارش هایی داشت.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، مهشید چایچی اظهار داشت: کسانی که ماه مبارک رمضان فرصتی مغتنم برای پاکسازی و سم زدایی بدنشان بوده است، می دانند که نباید پس از پایان این ماه با سبک زندگی نادرست اثرات خوب روزه داری را از بین ببرند. روزه داری، به همراه اصلاح الگوی تغذیه و سبک زندگی، می تواند در ارتقای سلامت و پیش گیری از بیماریها بسیار مؤثر باشد. به این شرط که پس از ماه رمضان نیز با رعایت برخی تدابیر، به حفظ سلامت خود کمک نماییم. وی با اشاره به این که به انتها رسیدن ماه رمضان امسال همزمان با اوج گرفتن گرمای هوا است و در اثر گرم شدن هوا دستگاه هاضمه نسبتاٌ ضعیف می شود، اضافه کرد: همین طور در اثر روزه گرفتن سیستم گوارش به کم خوری عادت دارد؛ بنابر این لازم است از پرخوری و درهم خوری خصوصاً مصرف بیش از اندازه غذاهای چرب و سنگین و شیرینی جات بعد از ماه رمضان پرهیز شود. سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل افزود: در ایام ابتدایی پس از ماه رمضان، بهتر است از غذاهای ملین و زود هضم مانند سوپ، آش، نان و پنیر، میوه ها و سبزیجات استفاده نمائیم و بهتر است غذاها بصورت کم ادویه تهیه شده و تند یا شور نباشند تا به سلامتی لطمه نرسانند. وی ادامه داد: استفاده از سبزیجات و میوه های فصل در حد معتدل و همین طور سوپ و نوشیدنی ها نیز در رطوبت بخشی به بدن و پیش گیری از یبوست مؤثر است. چایچی تصریح کرد: انجام کارهای ورزشی منظم، به ویژه پیاده روی، در فضاهای سبز بهاری و گشت و گذار در طبیعت می تواند به حفظ سلامت جسمی و روانی و تقویت و عمومی بدن کمک نماید. همین طور خواب کافی و بموقع از حدود ساعت ده شب تا کمی قبل از اذان صبح، به ترمیم و بازسازی سلول های بدن کمک می نماید. وی اشاره کرد: با رعایت این تدابیر ساده می توانیم به حفظ سلامت خود پس از ماه رمضان کمک نماییم و از بروز مشکلات گوارشی و سایر بیماریها پیشگیری نماییم.