طعم دهنده ای که مزه مرگ می دهد به علاوه فیلم
یسکافه: استفاده از افزودنی های بدون مجوز در تهیه غذاهای رستورانی و آشپزخانه ای، یک تهدید جدی برای سلامت جامعه است.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، یکی از افزودنی هایی که ایرانیان خیلی زیاد از آن در تهیه غذا استفاده می نمایند، زعفران است. اما همین محصول کشاورزی خوش رنگ و لعاب، اگر جعلی از آب در آید؛ می تواند برای مصرف کننده، خطرناک و عارضه داشته باشد. در بررسی هایی که بازرسان بهداشت محیط از برخی رستوران ها و آشپزخانه های تهیه غذای بیرون بر، سوپرمارکت ها و…، داشته اند، با مواردی از تقلبات افزودنی های غذایی مواجه می شوند. غذا، بااینکه اصلی ترین نیاز برای بقا است، اما در صورتیکه فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، می تواند منجر به بیماری های جدی شود. سالانه بالاتر از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا به بیماری هایی مبتلا می شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است. عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با تاکید بر این که سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است، نسبت به ریسک استفاده مواد غذایی ناسالم گوشزد نمود. محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا و دارو، با عنوان این مطلب که خیلی از محصولات که به نام «عصاره زعفران» در تعدادی از فروشگاه ها و همچنین، فروش اینترنتی عرضه می شوند، فاقد مجوز رسمی و اطلاعات معتبر تولیدکننده هستند و برخی بطورکامل جعلی و شیمیایی هستند، به صورتی که سلامت مصرف کننده را تهدید می کنند. بررسی های آزمایشگاهی نشان داده در تولید عصاره زعفران جعلی، از رنگ صنعتی «تارتارازین» که ماده ای سرطان زا و غیرخوراکی است، استفاده می شود.
منبع: یسکافه

