توصیه های غذایی برای مسافران تابستانی: مسافران از مصرف فست فود پرهیز کنند

یسکافه: یک استاد دانشگاه تغذیه اظهار داشت: مسافران در طول سفر از رستوران های بین راهی و نامعتبر استفاده نکرده و از مصرف فست فودها هم پرهیز کنند.
خدیجه میرزایی استاد عضو هیت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ضرورت رعایت نکات غذایی و بهداشتی از جانب مسافران تابستانی برای داشتن سفری مطلوب اظهار داشت: رعایت این اصول برای پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری های گوارشی و عفونی چه در طول زندگی عادی و چه در سفر ضروری می باشد. میرزایی استفاده از رستوران های معتبر و بهداشتی را یکی از مهم ترین معیارها برای پیشگیری از بیماری ها خواند و تصریح کرد: اصلی ترین نکته بهداشتی در سفر عدم استفاده از رستوران های بین راهی و نامناسب است. وی افزود: چراکه این دسته از رستوران ها به علت عدم استفاده از مواد غذایی مرغوب و رعایت نکردن کامل نکات بهداشتی یکی از اصلی ترین علل مبتلا شدن به انواع بیماری های عفونی و گوارشی هستند. این استاد دانشگاه بابیان اینکه مسافران تا حد امکان از غذاهای فست فود در سفر استفاده نکنند، عنوان کرد: استفاده از این غذاها هم به علت داشتن مواد نگهدارنده و آلودگی برای سلامت بدن ضرر خواهند داشت. میرزایی درمورد انتخاب نوع غذا در رستوران ها هم خاطرنشان کرد: سفارش می گردد مسافران بیش تر از غذاهای کاملا پخته شده که احتمال آلودگی کم تری دارند، استفاده کنند. وی افزود: استفاده از گوشت های نیم پخت و سبزیجات خام به علت احتمال داشتن آلودگی برای مسافران بخصوص برای کودکان و افراد مسن خطرناک خواهد بود. این استاد دانشگاه بابیان اینکه بهتر است مسافران از میان وعده ها و خوراکی های خانگی استفاده کنند، خاطرنشان کرد: خوراکی هایی ازجمله آجیل، میوه های خشک، لقمه ها ونوشیدنی های خانگی به علت نداشتن مواد نگهدارنده و افزودنی برای سلامت بدن ضرر نداشته و بهترین میان وعده محسوب می شوند. میرزایی برعدم استفاده از چیپس و پفک به علت احتمال تولید اختلالات گوارشی هم تاکید نمود. وی توضیح داد: مسافران به معتبر بودن و بسته بندی کامل لبنیات هم توجه داشته و از مصرف لبنیات نامعتبر اجتناب کنند. این استاد تغذیه به شست وشوی صحیح میوه ها در سفر هم تاکید و عنوان کرد: درصورت استفاده از میوه آن را به صورت کامل ضدعفونی کرده و از تاحد امکان از آب میوه های طبیعی که رنگ های اضافی ندارند استفاده گردد. میرزایی با اشاره به اینکه رعایت این اصول به پیشگیری از بیماری های عفونی و اسهال مسافرتی کمک می نماید، تصریح کرد: درصورت ابتلای مسافران به اسهال مسافرتی هم آب و مایعات به مقدار کافی مصرف شده و به نزدیک ترین مرکز درمانی برای ارزیابی این اختلال رجوع شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *