محققان می گویند؛ مصرف گردو و بادام باعث افزایش طول عمر می گردد

یسکافه: به قول محققان مصرف مغزیجات آجیلی بعنوان میان وعده علاوه بر فواید مختلف باعث افزایش طول عمر می گردد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری ها را می کاهد.
خوردن روزانه مغزیجاتی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، خطر سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کم کند.
نتایج همینطور ارتباط خوردن مغزیجات آجیلی را با کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری تنفسی و دیابت نشان داده اند اما هم اکنون داده های کمتری در مورد ارتباط این مغزیجات با این بیماری ها وجود دارد.
محققان به منظور دستیابی به این یافته ها، ۲۹ مطالعه منتشرشده از سراسر جهان را بررسی کردند. در مجموع شرکت کنندگان این مطالعه بالغ بر ۸۱۹ هزار نفر بودند.
«داگفین آیون»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم کاهش مداومی در ریسک بروز خیلی از بیماری های مختلف وجود دارد که نشانه قوی این مورد است که رابطه اساسی و بنیادی بین مصرف مغزیجات آجیلی و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.