یافته محققان اسپانیایی؛ پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر است
|یسکافه: یک مطالعه جدید نشان داده است پوست دانه قهوه که معمولا آنرا دور می ریزند مملو از آنتی اکسیدان و فیبر است.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه گرانادا اسپانیا دریافتند که میزان آنتی اکسیدان در پوست قهوه ای و نقره ای دانه قهوه بسیار بالاست.
پوست نقره ای قهوه یکی از لایه های محافظ دانه قهوه است که در هنگام بو دادن دانه قهوه برداشته می شود و معمولاً این بخش از دانه قهوه روانه زباله می شود.
محققان در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقره ای و قهوه ای قهوه مملو از فیبر و فنول است که خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی آن ۵۰۰ برابر ویتامین C است.
این بخش از دانه قهوه همین طور حاوی میزان بالای ملانویدین است که در زمان بودادن قهوه تولید شده و به قهوه رنگ قهوه ای می دهد.
این در حالی است که خواص بیولوژیکی ملانویدین ها به سبب طیف وسیعی از کاربردهای عملی، مانند جلوگیری از رشد پاتوژن های مضر در محصولات غذایی، مهار می شود.
محققان امیدوارند که یافته های آنها به تولیدکنندگان مواد غذایی کمک نماید تا روشی جهت استفاده از محصولات جانبی قهوه بیابند.
منبع: یسکافه