در جشنواره سلامت غذا تاکید شد؛ ارزیابی سلامت غذایی رستوران ها با ۶ شاخص کیفی

به گزارش یسکافه در جشنواره سلامت غذا، ۶ شاخص برای ارزیابی رستوران ها و کترینگ ها مورد توجه قرار گرفت.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، با استناد به «سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، امروزه کشور ما با انواع مشکلات تغذیه ای مواجه می باشد. تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم و همینطور آمار رو به افزایش مصرف فست فودها و عدم توجه به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینه ساز شیوع روزافزون بیماری های غیر واگیر مانند سکته های قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها گردیده که ضمن کاهش طول عمر افراد جامعه، هزینه های درمانی سنگینی را به کشور تحمیل نموده است. از همین رو، بهبود سیستم سلامت و کیفیت غذا در محصولات صنایع غذایی و مراکز خدمات غذایی از یکسو و ارتقای سواد تغذیه ای شهروندان از سویی دیگر، همچون اقدامات اساسی است که می تواند منجر به ارتقای سلامت غذایی جامعه و کاهش بار بیماری های غیر واگیر شود. بر همین اساس، جشنواره سلامت غذا با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا و چشم انداز دستیابی به جامعه سالم و پویا از راه بهبود سیستم سلامت صنایع غذایی با نگرش استفاده از محصولات غذایی سلامت، در جهت تغییر الگوی تغذیه و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی و معرفی جدیدترین محصولات سلامت غذایی، در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید. یکی از بخش های این جشنواره، برگزاری نمایشگاه جهت معرفی جدیدترین دستاوردهای صنایع غذایی در حوزه سلامت، معرفی و پیاده سازی شاخصهای سلامت غذا در مراکز رستورانی معتبر کشور بود. ارزیابی گروه های رستورانی و کترینگ بر مبنای ۶ شاخص مورد توجه قرار گرفت. رعایت ملزومات بهداشتی، رعایت ملزومات سلامت در تامین مواد اولیه، رعایت ملزومات سلامت در آماده سازی، رعایت ملزومات سلامت در پخت، رعایت ملزومات سلامت آماده سازی پیش از پخت، رعایت ملزومات سلامت در سرو و بسته بندی غذا، ۶ شاخص مورد ارزیابی بود که در نهایت ۱۵ گروه رستورانی و کترینگ موفق به دریافت تندیس جشنواره سلامت غذا شدند.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.