محققان دریافتند؛ عدم تاثیر فواید چای سبز با مصرف همزمان با آهن

یسکافه: چای سبز یک آنتی اکسیدان قوی است اما پژوهشگران دریافتند مصرف این نوشیدنی سالم همراه با آهن رژیمی سبب کاهش خواص آن می شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، «ماتام ویجی کومار»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این زمینه می گوید: «اگر پس از یک وعده غذایی سرشار از آهن، چای سبز بنوشید؛ ترکیب اصلی موجود در این چای با آهن پیوند خواهد یافت.» ایشان سپس می افزاید: «در صورت این پیوند، چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی اش را از دست می دهد. به منظور بهره گیری از فواید چای سبز، بهترین راه این است که با مواد خوراکی سرشار از آهن مصرف نشود.» مواد خوراکی سرشار از آهن شامل گوشت قرمز و سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و کلم هستند. بگفته پژوهشگران، نتایج مشابه در مورد مکمل های آهن هم صدق می کند. پژوهشگران دریافتند EGCG، ترکیب اصلی موجود در چای سبز، مانع از میلوپراکسیداز می شود. میلوپراکسیداز آنزیمی ضدالتهابی است که بوسیله سلول های سفید خون در طول التهاب آزاد می شود. زمانیکه EGCG و آهن همزمان باهم مصرف می شوند، EGCG پیوندخورده با آهن توانایی اش را در ممانعت از میلوپراکسیداز از دست می دهد.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.