مطالعه جدید نشان می دهد؛ مواد غذایی فوق فرآوری شده منجر به بیماری قلبی می شوند

به گزارش یسکافه محققان عنوان می کنند هر چقدر دریافت کالری از غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر باشد، سلامت قلب وخیم تر خواهد بود.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، غذاهای فوق فرآوری شده عموما یا به طورکامل از مواد استخراج شده از مواد خوراکی نظیر چربی ها، نشاسته ها، چربی های هیدروژن دارشده و مواد قندی افزودنی تشکیل می شوند. آنها همینطور حاوی مواد افزودنی نظیر رنگ ها و طعم های مصنوعی، یا مواد تثبیت کننده این مواد خوراکی معروف به امولسیفایرها هستند.
غذاهای منجمدشده، سس ها، فست فودها، نوشیدنی های گازدار، اسنک های نمکی، کیک ها و کلوچه ها، گوشت های فراوری شده نظیر هات داگ، ناگت مرغ و سوپ های پودری آماده همچون مواد خوراکی فوق فرآوری شده هستند.
اولین بار نیست که به مضرات مصرف غذاهای فرآوری شده اشاره می شود. در مطالعه جدید محققان مرکز پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا داده های جمع آوری شده بین سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۶ را در گروهی متشکل از ۱۳، ۵۰۰ آمریکایی بررسی کردند.
شرکت کنندگان هر روز در مورد تغذیه روز قبل شان گزارش داده بودند. همینطور از شرکت کنندگان در مورد شاخص های سبک زندگی شان سوال پرسیده شد.
محققان دریافتند افرادی که حدود ۷۰ درصد کالری شان را از غذاهای فوق فرآوری شده دریافت می کردند در مقایسه با افرادی که ۴۰ درصد یا کمتر از کالری مصرفی شان را از این نوع غذاها تامین می کردند، حدودا سلامت قلب و عروق خونی شان کمتر از ۵۰ درصد بود.
افزایش هر ۵ درصد مصرف کالری از راه غذاهای فوق فرآوری شده منجر به کاهش سلامت کلی قلب و سلامت عروق خونی می شود.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.