محققان می گویند؛ احتمال مبتلا شدن به کرونا ویروس از راه غذا وجود ندارد

به گزارش یسکافه به قول یک متخصص ویروس شناسی، حتی اگر غذایی توسط فرد مبتلا به کووید۱۹ آماده شود، ریسک مبتلا شدن به عفونت وجود ندارد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، «پائولا کنون» استاد میکروبیولوژی مولکولی دانشگاه کالیفرنیا جنوبی، در این زمینه می گوید: از آنجایی که در آشپزخانه رستوران ها پروتکل های بهداشتی رعایت می شود، بدین جهت این اماکن می توانند یکی از ایمن ترین جاها در زمان شیوع ویروس کرونا ویروس باشند.
وی عنوان می کند حتی اگر در بدترین حالت، یک سرآشپز بیمار در حال آماده سازی پیتزا یا برگر، سرفه کند، خیلی ناراحت کننده نیست چونکه کرونا ویروس جدید با گرما از بین می رود و نابود می شود.
وی تاکید می کند بهتر است پس از سفارش غذا و دریافت آن، برای اطمینان بیشتر مجدداً غذا را گرم نمائید.
اگر بازهم نگران هستید، غذا را روز قبل خریداری نموده و در یخچال یا فریزر نگهداری نموده و روز بعد مصرف نمائید چونکه مرور زمان همانند گرما باعث نابودی کرونا ویروس جدید می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.