مطالعات نشان می دهد؛ عدم تأثیر لبنیات در جلوگیری از شکستگی استخوان ها در میانسالی

یسکافه: در حالیکه لبنیات منبع اصلی کلسیم برای سلامت استخوان ها است، اما در تحقیق جدید هیچ رابطه ای بین مصرف لبنیات و تراکم استخوانی یا ریسک شکستگی در میانسالی مشاهده نشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه جرج میسون آمریکا، مصرف محصولات لبنی تأثیری در بهبود تراکم استخوانی یا جلوگیری از شکستگی در زنان در زمان ورود به دوره یائسگی ندارد. در دوره یائسگی، تغییرات هورمونی باعث شکنندگی بیشتر استخوان ها می شود.
محققان ۱۹۵۵ زن را به مدت یک دهه و از زمان ۴۶ سالگی مورد بررسی قرار دادند. سالانه همه زنان تحت اسکن استخوان قرار می گرفتند و در طول مطالعه سه بار پرسشنامه ای را در مورد میزان مصرف لبنیات روزانه شأن تکمیل کردند.
در طول ۱۰ سال مطالعه این زنان، ۶۴ زن ۷۲ بار شکستگی استخوان را تجربه کردند که با حوادث رانندگی یا جراحات ورزشی ارتباطی نداشت.
«تیلور والاس»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «محصولات لبنی بیشتر از سایر گروه های مواد غذایی حاوی مواد مغذی استخوان ساز است.»
به همین دلیل، محققان بر این باور بودند که خانمهایی که لبنیات بیشتری مصرف می کنند با رسیدن به دوره یائسگی، استخوان های سالم تری دارند.
اما نتایج مطالعه جدید، این فرضیه را اثبات نکرد.
با این حال محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاکید دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *