در گزارش یسکافه مطرح شد؛ سفارش های تغذیه ای مصون ماندن از کرونا

به گزارش یسکافه معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر رعایت تغذیه مناسب و برای مصون ماندن از مبتلا شدن به کرونا، تاکید نمود.
حامد پورآرام، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اگر ما نتوانیم نیازهای اساسی بدن را تامین نماییم، بطور قطع سیستم ایمنی ما در مقابل کووید ۱۹ ضعیف خواهد شد. وی ادامه داد: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن منجر به حمله پاتوژن ها به بدن شده و در نتیجه فرد را در مقابل بیماری کووید ۱۹ ضعیف می کند. پورآرام افزود: پاتوژن ها علاوه بر تضعیف بدن، موجب بروز سوءتغذیه فرد می شود. وی با اشاره به عوارض سوءتغذیه که منجر به کاهش اشتها و تضعیف قوای جسمانی فرد می شود، گفت: تغذیه مناسب پیش از ابتلاء به کووید ۱۹، حین ابتلاء و پس از مبتلا شدن، از اهمیت بالایی برخوردارست. پورآرام اضافه کرد: آنچه پس از بحران کرونا در دنیا سفارش می شود، تقویت سیستم ایمنی بدن بوسیله مصرف کافی میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیل بدون نمک، مصرف کافی پروتئین ها که شامل گوشت سفید می شود، مصرف لبنیات کم چرب و محدود نمودن و یا قطع مصرف گوشت قرمز است. معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: رعایت تغذیه صحیح، خواب کافی و فعالیت بدنی، کلیدی ترین راه های کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است. وی ادامه داد: بیش از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند. بهترین راه برای تامین ویتامین D استفاده از نور مستقیم آفتاب است.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.