محققان انگلیسی پی بردند؛ نقش مکمل ها در کاهش ریسک ابتلای زنان به کووید ۱۹

محققان دریافتند خطر مبتلا شدن به عفونت کووید ۱۹ در میان زنان، و نه مردان، که مولتی ویتامین، ویتامین D، اسید چرب اُمگا ۳ یا پروبیوتیک مصرف می کنند، تا حدودی کمتر است.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محققان کالج کینگ لندن در انگلستان، داده های ۱.۴ میلیون کاربر از برنامه مطالعه علایم COVID در انگلیس، ایالات متحده و سوئد را تجزیه و تحلیل کردند. شرکت کنندگان به سوالات در ارتباط با استفاده منظم از مکمل های غذایی پاسخ دادند.
دکتر «کریستینا منی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «تا زمانی که شواهد بیشتری در مورد نقش مکمل ها به دست بیاوریم، سفارش می نماییم از دستورالعمل های در ارتباط با استفاده از ویتامین بعنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و سالم پیروی کنید.»
در کمال تعجب محققان متوجه شدند که فقط زنان از مصرف چهار مکمل مورد بحث بهره می برند.
آنها معتقدند که زنان دارای سیستم ایمنی قوی تر هستند که امکان دارد به این مفهوم باشد که دفاع ایمنی بدنشان بواسطه مصرف مکمل ها تقویت می شود.
به گفته محققان، «این نتایج جالب است اما به علت نحوه انجام مطالعه، این داده ها به صورت کامل نمی توانند به ما بگویند که مصرف چنین مکمل هایی عامل حفاظتی در مقابل عفونت کووید ۱۹ است.»
محققان پس از بررسی داده ها متوجه شدند که چهار مکمل با کاهش ریسک ابتلاء به کووید ۱۹ از شروع پاندمی کروناویروس مرتبط می باشد.
مصرف پروبیوتیک ها، مولتی ویتامین ها، اسیدهای چرب اُمگا ۳ یا ویتامین D به ترتیب با کاهش ۱۴٪، ۱۳٪، ۱۲٪ و ۹٪ خطر ابتلاء به کووید ۱۹ همراه بود.
مصرف مکمل های ویتامین C، زینک یا سیر با کاهش خطر ابتلاء به این بیماری همراه نبود.
با این حال محققان تاکید می کنند، بعنوان یک مطالعه مشاهده ای، تحقیقات آنها نمی تواند اثبات قطعی بر این نکته باشد که مصرف مکمل ها خطر کووید ۱۹ را می کاهد.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.