یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ چگونه لاغر شدن ما را به پوکی استخوان مبتلا می کند

به گزارش یسکافه متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی، نسبت به لاغری های غیر اصولی که منجر به بروز بیماری های دیگری برای افراد می شود، اخطار داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، آتوسا سعیدپور، اظهار داشت: بطور مثال رژیم هایی که سفارش به مصرف زیاد پروتئین به سبب داشتن سدیم بالا می کنند سبب افزایش دفع کلسیم ادراری شده که تداوم این رژیم خاص بیشتر از سه هفته شرایط از دست رفتن کلسیم را مهیا کرده و سبب پوکی استخوان می شود. وی نسبت به مشاوره های غلط درباره رژیم های نامناسب که از طرف افراد غیر متخصص سلامت جامعه را به خطر می اندازد انتقاد نمود و هشدار داد: در صورتیکه افراد برای کاهش تری گلیسیرید یا همان چربی بد دور قلب، رژیم خوردن میوه را دنبال می کنند که میوه ها دارای قند ساده بوده و مصرف بیش از اندازه آن، خود تبدیل به چربی می شوند. سعیدپور افزود: رژیم انحصاری میوه و سبزی نیز نمی تواند برای هر فردی لاغر کننده و مؤثر باشد، این رژیم ها سلامت فرد را مبتلا به اختلال می کند. وی با اعلان اینکه کاهش وزن نرمال از نظر دانش تغذیه یک تا دو کیلو در هفته طبیعی است، اشاره کرد: فردی که کاهش وزن را دنبال می کند باید زیر نظر متخصص باشد و این مساله کاملاً وابسته به شرایط و وضعیت بدن افراد مختلف متفاوت می باشد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سفارش کرد: باید روند نرمالی در کاهش وزن داشته باشیم تا بتوانیم این روند را در بازه زمانی طولانی تثبیت نماییم.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.