مطالعات نشان می دهد؛ روغن های گیاهی ریسک سکته را کم می کنند

یسکافه: نتایج یک پژوهش مقدماتی نشان میدهد افرادی که چربی رژیم غذایی خودرا از روغن زیتون بجای استیک دریافت می کنند با کاهش خطر مبتلاشدن به سکته مغزی روبرو هستند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، این مطالعه که بر روی بیش از ۱۰۰ هزار کارشناس سلامت انجام شد، نشان داد کسانی که روغن های گیاهی و سایر غذاهای گیاهی را بعنوان منبع چربی خود ترجیح می دادند، به طور معمول در طول سال ها با خطر سکته مغزی کمتری مواجهند.
به طور کلی، ۲۰ درصد از افرادی که بیشترین مصرف چربی های گیاهی را داشتند، در مقایسه با افرادی که پایین ترین میزان مصرف این چربی ها را داشتند، ۱۲ درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی در ضمن ۲۷ سال بودند.
در سوی دیگر این طیف، افرادی بودند که بیشتر چربی رژیم غذایی خودرا از گوشت دریافت می کردند. ۲۰ درصدی که بیشترین مصرف این نوع چربی ها را داشتند، ۱۶ درصد بیشتر در معرض سکته مغزی بودند.
«فنگلی وانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این زمینه می گوید: «بسیاری از مطالعات به رابطه بین چربی رژیم غذایی و خطر سکته پرداخته اند. یافته های ما طرفدار جایگزینی چربی گوشت گاو با روغن های گیاهی مانند زیتون، سویا یا ذرت است.»
وی در ادامه می افزاید: «افرادی که چربی های گیاهی زیادی مصرف می کنند، احتمالاً کارهای دیگری نیز مانند خوردن میوه ها و سبزیجات، ورزش کردن و سیگار نکشیدن را انجام می دهند.»
به گفته پژوهشگران، اثرات منفی چربی اشباع شده بر سلامتی احتمالاً موجب افزایش ریسک سکته مغزی در بین طرفداران گوشت قرمز می شود. در مقابل، افرادی که به چربی های گیاهی علاقه دارند، احتمالاً چربی اشباع کمی مصرف می کنند.
محققان تاکید می کنند رژیم غذایی سرشار از مواد غذایی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات پر فیبر و ماهی، مواد مغذی مورد نیاز افراد برای پشتیبانی از سلامت قلبی عروقی را تامین می کند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.