دبیر علمی همایش مکمل های غذایی و رژیمی مطرح کرد؛ بررسی باورهای نادرست مصرف فرآورده های طبیعی و سنتی

یسکافه: دبیر علمی نهمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی و دهمین همایش طلای سبز، به تشریح پنل های این همایش با رویکرد کووید 19 پرداخت.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، امیرحسین جمشیدی، بامداد چهارشنبه اول دی ماه ۱۴۰۰ در نهمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی و دهمین همایش طلای سبز در مرکز همایش های بین المللی هتل المپیک تهران، اظهار داشت: برنامه امسال همایش برای ۱۲۵۰ نفر امتیاز بازآموزی دارد که ۴ دوره سه ساعته خواهد بود. وی به موضوع کووید ۱۹ و فرآورده های طبیعی و سنتی بعنوان یکی از پنل های همایش امسال اشاره نمود و اضافه کرد: در این پنل، پیرامون باورهای نادرست مصرف فرآورده های طبیعی و سنتی به ویژه در دوران کرونا، بحث و گفتگو خواهد شد. جمشیدی افزود: نخستین پنل ما در رابطه با مصرف منطقی مکمل ها و بازار جهانی این فرآورده ها خواهد بود. وی ادامه داد: تغذیه برمبنای مکمل ها در بیماری کرونا، یکی دیگر از پنل های همایش امسال خواهد بود. جمشیدی به برنامه های روز دوم همایش اشاره نمود و اظهار داشت: روز پنج شنبه به فرآورده هایی که از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته اند، اختصاص دارد و پیرامون باورهای نادرست از طب سنتی، بحث خواهد شد. دبیر علمی نهمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی و دهمین همایش طلای سبز، اشاره کرد: بحث پیرامون مکمل های ورزشی و تأثیر آنها، یکی دیگر از مطالب موردبحث در همایش امسال است.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.