یک مطالعه اولیه در انگلیس نشان داد مبتلایان به کووید طولانی، لطمه ریوی پنهان دارند

داده های یک مطالعه اولیه در انگلیس نشان داده است که مبتلایان به عارضه ˮکووید طولانیˮ ممکنست لطمه های ریوی پنهان داشته باشند.
به گزارش یسکافه به نقل از ایسنا، متخصصان علوم پزشکی تحت حمایت “مرکز مطالعات بیومدیکال دانشگاه آکسفورد” از اسکن گاز “زنون” برای تشخیص ناهنجاری های ریه در افرادی که بعد از مبتلاشدن به کووید همچنان از تنگی نفس رنج می برند، استفاده کردند.
این بررسی روی ۱۱ بیماری انجام شد که وقتی در ابتدا به کووید مبتلا شده بودند، نیاز به مراقبت بیمارستانی پیدا نکرده بودند اما بعد از عفونت اولیه، تنگی نفس بلندمدت را تجربه کرده بودند.
در این آزمایشات از گاز بی بو، بی رنگ، بی مزه و غیر واکنش شیمیایی جهت بررسی لطمه احتمالی وارد شده به ریه بیمارانی استفاده شده که در بیمارستان بستری نشده اند اما همچنان برخی علایم کووید ۱۹ را دارند.
نتایج اولیه این مطالعه حاکیست در بیمارانی که به کووید طولانی (کووید مزمن) مبتلا شده اند به رغم نرمال بودن نتایج آزمایشات دیگر – نظیر سی تی اسکن – در آزمایش انتقال گاز از ریه ها به جریان خون، به میزان قابل توجهی اختلال وجود دارد.
نواحی تیره در اسکن زنونِ بیماران نشان دهنده لطمه ریوی است/ منبع: بی بی سی – دانشگاه آکسفورد دکتر “امیلی فریزر” سرپرست اصلی این تیم تخصصی می گوید: انگیزه این مطالعه، عدم توانایی پزشکان برای پیدا کردن دلیلهای بالینی تنگی نفس حتی به رغم استفاده از اشعه ایکس یا سی تی اسکن در شماری از بیماران بود.
متخصصان در این مطالعه ابراز امیدواری کردند که با روش فوق (اسکن گاز زنون) بتوان بیماران بیشتری را که مبتلا به لطمه های ریوی پنهان هستند شناسایی کرده و درمان های مناسب تر و موثرتری را برای آنان تجویز کرد.
به گزارش یسکافه به نقل از شبکه خبری بی بی سی، یک مطالعه بزرگتر و دقیق تر برای تایید نتایج این مطالعه اولیه در حال انجام می باشد.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.