تست نخستین واکسن احتمالی بیماری لایم شروع می شود

یسکافه: متخصصان به دنبال هزاران داوطلب در ایالات متحده و اروپا هستند تا نخستین واکسن بالقوه مقابل بیماری لایم را در 20 سال قبل آزمایش کنند، به این امید که بهتر بتوان با بیماری منتقله از کنه مقابله نمود.
به گزارش یسکافه به نقل از ایسنا، لایم یک مشکل رو به رشد است و افزایش موارد مبتلاشدن و گرم شدن هوا به کنه ها کمک می نماید تا زیستگاه خودرا گسترش دهند. در حالی که از مدت ها قبل یک واکسن برای سگ ها در دسترس بوده، تنها واکسن لایم برای انسان در سال ۲۰۰۲ به سبب کمبود تقاضا از بازار ایالات متحده خارج شد و مردم مجبور شدند به استفاده از حشره کش ها رو آورند.
حالا شرکت داروسازی فایزر و شرکت داروسازی فرانسوی والنیوا قصد دارند از شاخصهای خطرزا و تهدید کننده قبلی در تولید واکسن جدید برای مقابله با رایج ترین گونه های لایم اجتناب کنند.
آنالیزا آندرسون، مدیر بخش واکسن شرکت فایزر اظهار داشت: تصور میکنم چنین تشخیصی از شدت بیماری لایم و این که آخرین بار بر چند نفر تاثیر گذاشته، وجود نداشته است.
این که بیماری لایم دقیقا چند وقت یکبار لطمه وارد می کند، معلوم نیست. مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای ایالات متحده به سوابق بیمه ای اشاره کرده که نشان میدهد سالانه ۴۷۶ هزار نفر دراین کشور به سبب مبتلاشدن به بیماری لایم تحت درمان قرار می گیرند. بگفته آندرسون میزان عفونت سالانه در اروپا حدود ۱۳۰ هزار نفر است.
به گزارش مدیکال اکسپرس، کنه های پا سیاه حامل باکتری های عامل بیماری لایم هستند. در ابتدا عفونت موجب احساس خستگی، تب و درد مفاصل می شود. درمان سریع با آنتی بیوتیک بسیار اهمیت دارد اما تشخیص این که آیا کنه بیمار را نیش زده است یا خیر، ممکنست سخت باشد. عدم درمان بیماری لایم می تواند موجب بروز آرتریت شدید و لطمه به قلب و سیستم عصبی شود. در بعضی از افراد حتی بعد از درمان نیز علایم باقی می مانند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.