نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد؛ روغن زیتون ماده ای قدرتمند برای مقابله با زوال عقل

به گزارش یسکافه، یک مطالعه اولیه نشان داده است افرادی که با افزایش سن به دنبال تیزبینی ذهنی و ذهن فعال می باشند بهتر است مارگارین را با روغن زیتون جایگزین کنند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این مطالعه بر روی بیشتر از ۹۰۰۰۰ متخصص بهداشت ایالات متحده نشان داد که دوستداران روغن زیتون در طول سه دهه بعد کمتر به علت زوال عقل جان خویش را از دست می دهند.
در مقایسه با همتایان خود که به ندرت از روغن زیتون استفاده می کردند، افرادی که بیشتر از نیم قاشق غذاخوری در روز از این روغن مصرف می کردند، ۲۸ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از زوال عقل بودند.
به گفته محققان، یک تغییر کوچک رژیم غذایی می تواند تفاوت قابل توجهی ایجاد کند: مصرف روزانه یک قاشق چای خوری روغن زیتون به جای همان مقدار روغن مارگارین امکان دارد خطر مرگ ناشی از زوال عقل را تا ۱۴ درصد کم کند.
به گفته محققان، اسیدهای چرب امگا ۳ فواید ضد التهابی دارند و روغن زیتون منبع خوبی از امگا ۳ است. اعتقاد بر اینست که التهاب در فرایند زوال عقل دخیل است، و به هیمن خاطر خوردن منظم روغن زیتون می تواند مفید باشد.
فراتر از آن، مطالعات گذشته، رژیم غذایی مدیترانه ای که غنی از روغن زیتون است را با حافظه و مهارت های فکری بهتر در افراد مسن و کاهش خطر ابتلاء به زوال عقل مرتبط دانسته اند.
با این حال، در مطالعه جدید، خود روغن زیتون – مستقل از رژیم غذایی کلی – با خطر کمتر مرگ ناشی از زوال عقل مرتبط بود.
«آن جولی تسیر»، محقق فوق دکتری در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، می گوید: «حتی هنگام ارزیابی کیفیت رژیم غذایی، ما این ارتباط را مشاهده کردیم.»
مطالعات گذشته نشان داده اند که رژیم غذایی غنی از روغن زیتون می تواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کم کند، که احتمالا با کمک به بهبود فشار خون، کلسترول، عملکرد عروق خونی و موارد دیگر این اتفاق می افتد.
آنچه برای قلب مفید می باشد برای مغز هم مفید می باشد و تصور می شود که سلامت قلب و عروق بهتر خطر زوال عقل را می کاهد.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.