غذاهای ویژه چه تفاوتی با مکمل ها دارند

یسکافه: به گزارش یسکافه، معاون اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از غذاهای ویژه و تفاوت آنها با مکمل ها گفت.
به گزارش یسکافه به نقل از ایفدانا، بهادر صیدمحمدیان اظهار داشت: غذاهای ویژه برای اهداف پزشکی خاص طراحی شده و به مدیریت تغذیه ای بیماری هایی مانند متابولیک، سوءتغذیه و نارسایی های گوارشی کمک می کنند، در حالیکه مکمل ها برای تقویت تغذیه ای عمومی کاربرد دارند. وی ضمن اشاره به ضرورت مصرف این محصولات تحت نظر پزشک، از برنامه های نظارتی و توزیعی سازمان غذا و دارو برای دسترسی بهتر به این محصولات اطلاع داد. صیدمحمدیان، راه اندازی سامانه های آنلاین برای استعلام و پیگیری، کنترل اصالت، برچسب گذاری دقیق و اطلاع رسانی صحیح را همچون اقدامات این سازمان عنوان نمود. همچنین، راهنماهای مصرف و آموزش های عمومی برای گروههای هدف بروزرسانی می شود تا نیازهای تغذیه ای بیماران به صورت دقیق تأمین شود. وی از روند رو به رشد ساماندهی این محصولات اطلاع داد و اعلام نمود در سال ۱۴۰۳، مجموعاً دو میلیون و هشتصد و هفتاد و یک هزار و هفتصد و یازده قلم کالا در حوزه غذاهای ویژه و بیمارستانی در سامانه زنجیره تأمین سازمان غذا و دارو شناسه گذاری شده است. این تعداد شامل ۳۲ نوع محصول همچون او.آر. اس، روغن ام سی تی، فرآورده های غذایی ویژه مختص بیماران مبتلا یا در معرض ابتلاء به سوءتغذیه و فرمول های غذایی بیمارستانی مخصوص گاواژ (تغذیه از راه لوله) است.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با یسکافه، بهترین لحظات رو با قهوه بسازید! دنیای قهوه در دستان شما!