یافته جدید مطالعاتی؛ با ویتامین دی جلوی سرطان سینه را بگیرید

به گزارش یسکافه به قول محققان، رژیم غذایی سرشار از ویتامین D باعث کاهش خطر سرطان سینه می گردد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند وجود میزان بالاتر ویتامین D با کاهش خطر سرطان سینه مرتبط می باشد.
محققان در این مطالعه، داده های دو آزمایش بالینی متشکل از ۳۳۲۵ شرکت کننده و یک مطالعه پیشرفته شامل ۱۷۱۳ شرکت کننده را برای بررسی رابطه بین خطر سرطان سینه در زنان و غلظت ویتامین D موجود در خون بررسی کردند.
تمامی زنان ۵۵ سال به بالا بودند. داده ها مربوط به سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۷ بود. شرکت کنندگان در ابتدای مطالعه فاقد بیماری سرطان بودند و به طورمیانگین به مدت ۴ سال تحت نظر بودند. میزان ویتامین D خون این زنان در طول مدت مطالعه اندازه گیری شد.
در طول مدت مطالعات، ۷۷ نمونه جدید مبتلا شدن به سرطان سینه تشخیص داده شد.
«سدریک گارلند»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم شرکت کنندگان دارای میزان ویتامین D بالاتر از ۶۰ ng/ml در خون شان در مقایسه با افراد دارای ویتامین D کمتر از ۲۰ ng/ml، یک پنجم کمتر در معرض مبتلا شدن به سرطان سینه بودند.»
به گفته محققان، هرچقدر میزان ویتامین D خون بیشتر باشد، خطر سرطان سینه بیشتر کاسته می شود.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.