توصیه محققان؛ مواد غذایی کاهش دهنده میزان کلسترول را بشناسیم

به گزارش یسکافه همواره امکان کاهش کلسترول از راه رژیم غذایی به تنهایی وجود ندارد، چراکه گاهی اوقات بیماری ژنتیکی است و باید دارو مصرف شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، با این وجود برخی مواد خوراکی می توانند باعث بهبود کلسترول شوند، یعنی هم کلسترول بد LDL را کاهش دهند و هم کلسترول خوب HDL را بالا برند.ابتدا مواد غذایی حاوی فیبر محلول را انتخاب کنید. این نوع فیبر همچون یک آهنربا، کلسترول را از بدن خارج می کند. منابع خوب این فیبر شامل جو دوسر، لوبیا، بادمجان و بامیه است.سیب، انگور، توت فرنگی و مرکبات هم از گزینه های خوبی هستند چون که حاوی پکتین، نوعی فیبر محلول، است.مصرف چربی های پلی اشباع نشده هم سفارش می شود. این چربی ها شامل روغن های گیاهی همچون کانولا و آفتابگردان و همینطور ماهی های چرب نظیر سالمون، ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و اغلب انواع دانه ها و مغزیجات آجیلی هستند.غذاهای گیاهی هم که حاوی موادی موسوم به استرول ها و استانول های گیاهی هستند هم می توانند بدن را در مقابل جذب کلسترول محافظت کنند. منابع خوب این مواد شامل کلم بروکسل یا فندقی، سبوس گندم، بادام زمینی و بادام، و روغن های زیتون، کنجد و کلزا است.در مورد محدودیت مصرف برخی مواد خوراکی با پزشک تان مشورت کنید. مواد غذایی با کلسترول بالا نظیر صدف و تخم مرغ، آنقدر که تصور می شود خطرناک نیستند.یک نوع چربی که باید کاملاً از مصرف آن اجتناب شود چربی ترانس است. سازمان غذا و دارو آمریکا در سال ۲۰۱۸، افزودن این چربی را به مواد غذایی ممنوع کرده است.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.