محققان استرالیایی می گویند؛ مصرف زیاد تخم مرغ خطر دیابت را زیاد می کند

به گزارش یسکافه نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است مصرف بیش از اندازه تخم مرغ می تواند ریسک مبتلا شدن به دیابت را افزایش دهد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، در این مطالعه محققان دانشگاه ساوت استرالیا به بررسی مصرف تخم مرغ در نمونه گسترده ای از افراد بزرگسال چینی برآمدند.
نتایج نشان داد افرادی که به طورمنظم روزانه یک تخم مرغ یا بیشتر مصرف می کنند (معادل ۵۰ گرم) ریسک دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش می یابد.
به گفته محققان، رژیم غذایی یک فاکتور مهم و شناخته شده در شروع دیابت نوع۲ است از اینرو شناسایی طیف وسیعی از شاخص های رژیمی اثرگذار بر شیوع روبه افزایش این بیماری مهم می باشد.
محققان در این تحقیق متوجه شدند مصرف طولانی مدت و زیاد تخم مرغ (بیش از ۳۸ گرم در روز) خطر دیابت را حدود ۲۵ درصد بالا می برد.
همچنین افرادی که به طورمنظم بیشتر از ۵۰ گرم تخم مرغ (معادل یک تخم مرغ در روز) مصرف می کنند احتمال مبتلا شدن به دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش می یابد.
محققان متوجه شدند این تأثیر در زنان مشهودتر از مردان است.
پژوهشگران معتقدند باید تحقیقات بیشتری در این حوزه صورت گیرد.