انجمن قلب آمریکا اعلام کرد؛ ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبی

به قول محققان، خوردن غذاهای مغذی تر و گیاهی برای داشتن قلبی سالم در هر سنی مفید می باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بر مبنای یک مطالعه طولانی ۳۰ ساله، داشتن رژیم غذایی گیاهی در دوران جوانی با کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی در سنین میانسالی همراه می باشد.
یک مطالعه دیگر ۱۵ ساله هم نشان داد که خوردن غذاهای گیاهی بیشتر که سبب کاهش کلسترول می شود، با کاهش خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی در زنان یائسه ارتباط دارد.
در این دو مطالعه جداگانه که معیارهای مختلف مصرف غذای گیاهی سالم تجزیه و تحلیل شد، محققان دریافتند که هم افراد بزرگسال جوان و هم زنان یائسه که رژیم غذایی شأن به طور عمده گیاهی بود، کمتر گرفتار سکته قلبی شدند و با احتمال کمتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی روبرو بودند.
طبق سفارش انجمن قلب آمریکا، الگوی کلی رژیم غذایی سالم بر مصرف انواع میوه ها و سبزیجات، غلات کامل، لبنیات کم چرب، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل و حبوبات و روغن های گیاهی غیر گرمسیری تاکید می کند. همینطور مصرف محدود چربی اشباع، چربی ترانس، سدیم، گوشت قرمز، شیرینی و نوشیدنی های شیرین را سفارش می کند.
«یونی چوی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مینه سوتا، در اینباره می گوید: «تحقیقات قبلی بر روی مواد مغذی یا غذاهای تک متمرکز بود، اما اطلاعات کمی در مورد رژیم غذایی گیاهی و خطر طولانی مدت بیماری های قلبی عروقی وجود دارد.»
محققان رژیم غذایی و بروز بیماری قلبی را در ۴۹۴۶ فرد بزرگسال مورد بررسی قرار دادند. شرکت کنندگان در زمان ثبت نام (۱۹۸۵-۱۹۸۶) در این مطالعه ۱۸ تا ۳۰ ساله بودند و در آن زمان عاری از بیماری های قلبی عروقی بودند.
چوی در ادامه اضافه کرد: «رژیم غذایی بسیار مغذی و گیاهی برای سلامت قلب و عروق مفید می باشد. رژیم گیاهی لزوماً گیاهخواری نیست. مردم می توانند از بین غذاهای گیاهی که تا حد امکان طبیعی هستند و فرآوری بالایی ندارند، انتخاب کنند. ما فکر می نماییم که افراد می توانند گهگاه از محصولات حیوانی مانند مرغ سرخ نشده، ماهی سرخ نشده، تخم مرغ و لبنیات کم چرب استفداه نمایند.»

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.