محققان انگلیسی می گویند؛ مکمل پروتئین به کنترل دیابت نوع۲ کمک می نماید

یسکافه: نتایج یک پژوهش نشان داده است که نوشیدن مقدار کمی پروتئین پیش از غذا به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می نماید تا قند خون خودرا کنترل کنند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، در یک مطالعه، افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ پیش از غذا نوشیدنی تهیه شده حاوی دوز پایین پروتئین وی مصرف کردند. آنها به مدت یک هفته تحت نظر بودند.
برای مقایسه فواید بالقوه پروتئین وی، همان شرکت کنندگان یک هفته همان نوشیدنی را بدون پروتئین نوشیدند تا نتایج را با یکدیگر اندازه گیری کنند.
نتایج پایش مداوم گلوکز نشان داد که هنگام مصرف مکمل وی پیش از غذا، سطح گلوکز بسیار بهتر کنترل می شود. بطور متوسط، آنها در مقایسه با هفته بدون پروتئین، دو ساعت در روز سطح قند خون طبیعی داشتند. علاوه بر این، سطح گلوکز خون روزانه آنها ۰.۶ میلی مول در لیتر در مقایسه با زمانی که مکمل را بدون هیچ پروتئینی مصرف می کردند کمتر بود.
دکتر «دانیل وست»، محقق اصلی از دانشگاه نیوکاسل بریتانیا، اظهار داشت: «در حالی که مطالعات قبلی برای چند ساعت در آزمایشگاه پتانسیل این مداخله غذایی را نشان داده است، این نخستین بار است که مردم در حین انجام زندگی عادی تحت نظر قرار می گیرند.»
وی در ادامه می افزاید: «ما معتقدیم پروتئین وی به دو صورت عمل می کند، اول، با کاهش سرعت عبور غذا از سیستم گوارشی و دوم، با تحریک برخی از هورمون های مهم که مانع از بالا رفتن قند خون می شوند.»
به گفته وست، «از آنجا که شاهد افزایش تعداد مبتلایان به دیابت در سراسر جهان هستیم، بررسی پتانسیل جایگزین های دارویی مانند مکمل های غذایی اهمیت بیشتری پیدا می کند.»
در این مطالعه، ۱۸ فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ یک نوشیدنی کوچک – در یک شات ۱۰۰ میلی لیتری – حاوی ۱۵ گرم پروتئین ۱۰ دقیقه پیش از صبحانه، ناهار و شام در طول هفت روز مصرف کردند و داروهای دیابت تجویز شده خودرا ادامه دادند. پایش مداوم گلوکز بطور خودکار سطوح گلوکز خون را در طول هفته ردیابی می کرد.
این تیم می خواهد پروتئین های جایگزین را مانند پروتئین هایی که از منابع گیاهی مانند نخود، قارچ و سیب زمینی بدست می آیند بررسی نمایند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.