مطالعات نشان می دهد؛ مصرف روزانه گوجه فرنگی به کاهش پرفشاری خون کمک می کند

به گزارش یسکافه، طبق یک مطالعه جدید، خوردن گوجه فرنگی با اثر کاهش فشار خون همراه می باشد و امکان دارد از فشار خون بالا در افراد مسن جلوگیری نماید.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است که از دیواره های رگ خونی محافظت می کند، و همینطور پتاسیم که به مدیریت اثرات سدیم و به کنترل سطح مایعات در بدن کمک می نماید.
برای بزرگسالان مسن مبتلا به فشار خون بالا خفیف، مصرف گوجه فرنگی امکان دارد به مدیریت فشار خون بالا کمک نماید و حتی امکان دارد در وهله اول خطر ابتلاء به فشار خون بالا را کم کند.
در این مطالعه، افراد بدون فشار خون بالا که بیشترین گوجه فرنگی یا غذاهای مبتنی بر گوجه فرنگی را می خوردند، ۳۶ ٪ کمتر با خطر ابتلاء به فشار خون بالا نسبت به افرادی که کمترین مصرف را داشتند، روبرو بودند.
در افرادی که از قبل فشار خون بالایی داشتند، بخصوص کسانی که فشار خون بالا در مرحله ۱ داشتند، مصرف متوسط گوجه فرنگی با کاهش فشار خون همراه بود.
این مطالعه شامل ۷۰۵۶ شرکت کننده بود که ۵ /۸۲ ٪ از آنها فشار خون بالا داشتند. آنها در مورد مصرف روزانه گوجه فرنگی خود مورد سوال قرار گرفتند و به چهار طبقه بندی طبقه بندی شدند: کمتر از ۴۴ گرم در روز، ۴۴-۸۲ گرم در روز (متوسط)، ۸۲-۱۱۰ گرم (متوسط روبه بالا) و بیشتر از ۱۱۰ گرم در روز.
نویسندگان این مطالعه کاهش فشار خون دیاستولیک را در کسانی که دارای بالاترین و میزان متوسط مصرف گوجه فرنگی در مقایسه با پایین ترین میزان مصرف بودند، مشاهده نمودند. در شرکت کنندگان با فشار خون بالا مرحله ۱ و مصرف گوجه فرنگی در حد متوسط، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در مقایسه با شرکت کنندگان که کمترین گوجه فرنگی را مصرف می کردند، کاهش پیدا کرد.
برای افرادی که بیشتر از ۱۱۰ گرم گوجه فرنگی می خوردند، خطر فشار خون بالا در مقایسه با کسانی که کمترین گوجه فرنگی را می خورند کاهش پیدا کرد.

منبع:

برچسب ها:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.