به بهانه دورهمی شب یلدا؛ مراقب آجیل خوری در طولانی ترین شب سال باشید

به گزارش یسکافه خوردن آجیل در طولانی ترین شب سال، یکی از خصوصیت های دورهمی ایرانیان در شب یلدا است. اما، فراموش نکنیم که از سلامت تنقلات مطمئن شویم.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، خرید آجیل و تنقلات فله و باز علاوه بر آنکه قابل ردیابی نیست، می تواند شامل آلودگی های شیمیایی و میکروبی باشد. درج پروانه بهداشتی بر روی آجیل بسته بندی شده به این مفهوم است که خاطر خریدار باید بابت این فاکتورها آسوده باشد. چون که مواد اولیه وارد شده به کارخانجات از راه کارشناسان نظارتی قابل کنترل و ردیابی است و همینطور با عنایت به اجبار انجام انواع آزمایشات بر روی هر محصول میزان سموم و انواع آلودگی و تقلبات قابل تشخیص می باشد. از خرید پسته هایی که پوست بسیار زرد و براق یا مغز قرمز رنگ شده دارند، خودداری کنید، دور تخمه های پررنگ را هم خط بکشید که جز رنگ مصنوعی چیزی عایدتان نمی گردد. رنگ هایی که برای رنگ کردن تخمه، بادام و غیره استفاده می شود، عمدتاً مجاز نمی باشد و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف کننده بوجود می آورد. در تولید و تهیه آجیل های بسته بندی شده و دارای پروانه بهداشتی، از هیچ گونه رنگی استفاده نمی گردد و در صورت ضرورت هم از رنگ های طبیعی مانند زعفران و زردچوبه استفاده می نمایند. در هنگام خرید محصولات فله اخیرا آن توجه داشته باشید، آجیل تازه نباید هیچ گونه بوی نامطبوعی مانند بوی ماندگی، بوی تند و بوی ترشیدگی داشته باشد، به ظاهر آجیل خوب دقت کنید، وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های آجیل کهنه است. مصرف آجیل های کهنه و آلوده به مقدار اندک سبب بروز مسمومیت و به مقدار زیاد سبب بروز سرطان می شود. مغز گردو نسبت به آفات انباری و کپک ها بسیار حساس است و در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به سرعت آلوده می شود. بنابراین، از مصرف آنها باید جداً خودداری کنید. مغز گردوی کهنه دارای طعم نامطبوع و صابون مانندی خواهد بود که مصرف آن عوارض مختلفی به بار می آورد. تلاش در خرید تازه ترین مواد غذایی داشته باشید. ایده آل ترین روش ممکن، خرید محصولاتی است که در داخل کشور تهیه می شوند و زمان چندانی برای انتقال و توزیع آنها سپری نمی گردد. این امر بخصوص در مورد آجیل ها بسیار حایز اهمیت است. دانه ها و آجیل ها را برای مدت زمان طولانی نگهداری نکنید. تلاش کنید آنها را به صورت ایده آل در عرض یک تا دو ماه مصرف کنید. برای پیشگیری از رشد کپک ها و قارچ ها در دانه ها، ذرت و آجیل آنها را در مکان های خشک و سرد ذخیره کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.