آگاهی سلامت؛ خوردن این میوه پاییزی را از دست ندهید

یسکافه: فصل پاییز با انواع مرکبات از راه می رسد که هر کدام از آنها، خواص زیادی برای سلامت بدن دارند. اما، یکی از این میوه های پاییزی، خیلی خاص است.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، فصل پاییز که از راه می رسد، با خودش انواع میوه های آبدار و خوشمزه را هم می آورد. نارنگی، پرتقال، انار، سیب و…، همچون میوه های فصل سرد سال هستند که هر کدام از آنها، هزاران خاصیت دارند. از بین مرکبات فصل پاییز و زمستان، می توان به نارنگی اشاره نمود. میوه ای که خوردن آن خیلی سهل و آسان است. این میوه پاییز از اوایل مهر وارد بازار می شود و تا اوایل زمستان نیز در میوه فروشی ها یافت می شود. اما، نارنگی چه خواصی دارد. یک عدد نارنگی کوچک که حدود ۷۶ گرم وزن دارد، ۴۰ کیلوکالری انرژی دارد. همچنین، یک نارنگی کوچک ۰.۶ گرم پروتئین، ۱۰.۱ گرم کربوهیدرات، ۰.۲ گرم چربی، ۱.۳ گرم فیبر، ۸ گرم قند و ۲۶.۷ میلی گرم ویتامین C به بدن می رساند. نارنگی به عنوان یکی از بهترین منابع غذایی برای دریافت همزمان ویتامین C، تیامین و فولات شناخته می شود. هر عدد نارنگی کوچک می تواند حدود ۲۷ میلی گرم ویتامین C به بدن برساند. این مقدار از ویتامین C نزدیک به ۳۴ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین می کند. ویتامین C می تواند بوسیله افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب در بدن، سطح استرس اکسیداتیو را کمتر کند و موجب پیش گیری از لطمه های سلولی ناشی از حضور رادیکال های آزاد در بدن شود. از جانب دیگر، یک نارنگی کوچک می تواند ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را هم تامین کند و مقدار قابل قبولی از ویتامین B۶ را هم به بدن برساند. ویتامین A موجود در نارنگی جزو ویتامین های محلول در چربی است که می تواند به حفظ سلامت بینایی و پیش گیری از بیماریهای چشمی ناشی از افزایش سن کمک نماید. مصرف روزانه نارنگی در ایام سرد پاییزی می تواند علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، به تنظیم فشار خون، حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی و اکسیژن رسانی بهتر به عضلات بدن کمک نماید. علاوه بر اینها، نارنگی حاوی مواد معدنی ارزشمندی همچون پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن است.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.